Eten & Delen

Friday 18 October 2019

De Fermerie, Deventer
Muggeplein 9

Reserveren

Reserveer tickets (€ 10,-) via info@sprook.nl, onder vermelding van de naam en datum van de voorstelling.

 

Het thema

We eten om te leven, en veel in ons leven draait om eten. Daarom gaan er zoveel mooie verhalen over eten. Denk aan Roodkapje, de film La Grande Bouffe en zelfs Jezus met het laatste avondmaal. En iedereen heeft ook zijn of haar eigen verhalen over eten. Over de gedwongen zuurkoolprakjes als kind, over het mislukte vijfgangendiner voor een nieuwe geliefde, of over de onverwacht romantische afhaalpizza op een stoepje. Over dat soort verhalen gaat het vanavond.

Over de voorstelling

Voor de pauze gaat de gespreksleider van Sprook in gesprek met Rick en Arjuna Huis in 't Veld van de Melkbrouwerij (www.melkbrouwerij.nl). Zij wonen met hun kinderen even ten westen van het dorp Lettele, waar ze de zesde generatie Huis in ’t Velds zijn die daar een boerderij runt. Biologisch en duurzaam. Wij vragen ze het boerenhemd van het lijf. Een aantal van hen verhalen wordt kernachtig teruggespeeld. Na de pauze is het woord aan u. Wat is uw relatie met eten? Heeft u een ervaring die er om schreeuwt om gedeeld te worden?

U verbaast zich vanavond hoe dan ook over de prachtige inkijkjes, doorkijkjes en verrassende inzichten die de speciale gasten, de spontane gasten uit het publiek en de spelers u vanavond geven.

Waar en wanneer?

U bent welkom vanaf 20:00 in De Fermerie te Deventer, Muggeplein 9. De voorstelling start om 20:30 en is om ongeveer 22:15 uur afgelopen.

 

Deze voorstelling is al geweest